INGREDIENTAI: 500 g vištų skrandukų
2 morkos
3-5 bulvės
1-2 patisonai
2 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys
Vanduo
Pipirai
Lauro lapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištų skrandukus nuplauti, užpilti vandeniu ir išvirti (užvirus vandeniui pasūdyti, pagardinti lauro lapais, pipirais). Pasiruošti daržoves: morkas nuskusti, nuplauti, supjaustyti riekelėmis; bulves nuskusti, nuplauti, supjautyti riekelėmis; patisonus nulupti, supjaustyti gabaliukais. Sudėti į troškintuvą. Taip pat sudėti išvirtus skrandukus. Karštame vandenyje išmaišyti sultinius. Šiuo sultiniu užpilti daržoves ir skarndukus. Jei reikia, įdėti mėgiamų prieskonių. Troškinti orkaitėje įkaitintoje 180 laipsnių kol daržovės sumikštės. Skanaus!