INGREDIENTAI: 250 gramų avižinių dribsnių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
2 skiltelės česnako
2 šaukštai miltų
1 šaukštas vorčesterio padažo (arba sojos padažas)
1/4 šaukštelio malto muskato
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
Apvoliojimui:
1 saujelė sezamo
1 šaukštas džiūvėsėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morką išvirkite. Paruoškite dribsnius.
2.
Elektriniu trintuvu sutrinkite avižinius dribsnius, morką, svogūną, česnakus. Įmaišykite Vorčesterio padažą, prieskonius, kiaušinį ir miltus. Formuokite blynelius.
3.
Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir sezamo sėklose.
4.
Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.