INGREDIENTAI: šiek tiek miltų (kad tešla neliptų prie rankų)
2 vienetai kiaušinių
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai grietinės
1 šaukštas degtinės
1 žiupsnelis druskos
0.5 šaukštelio sodos
šiek tiek vanilės
šiek tiek aliejaus (kepimui)
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti druską, vanilę, grietinę, sumaišytą su soda, degtinę ir viską išmaišyti.
2.
Po truputį suberti miltus ir užminkyti tešlą, kad neliptų prie rankų.
3.
Iškočioti lakštą plonesnį nei 1 centimetro, su formele padaryti žvaigždutes ir kepti įkaitintame aliejuje taip, kaip įprastus žagarėlius.
4.
Apibarstyti cukraus pudra.