INGREDIENTAI: 250 gramų konservuotų pupelių aštriame padaže
2 vienetai kiaušinių
3 vienetai šviežios dešrelės
4 vienetai pievagrybių
1 pundelis vyšninių pomidorų
2 riekelės šviesios forminės duonos
2 riekelės šaltai rūkytos šoninės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į kepimo indą sudėkite dešreles, šoninę, pomidorus ir kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15 min. Šoninė turi būti traški.
2.
Konservuotas pupeles supilkite į prikaistuvį ir ant mažos ugnies pakaitinkite.
3.
Grybus supjaustykite nedideliais griežinėliais ir apkepinkite keptuvėje su šlakeliu aliejaus, kol iškeps.
4.
Kai grybai iškeps, juos išimkite į keptuvę įmuškite kiaušinius. Pagardinkite druska bei pipirais. Iškepkite kiaušinius.
5.
Paskrudinkite duonos riekeles.
6.
Sudėkite viską į lėkštę ir mėgaukitės sočiais pusryčiais.