INGREDIENTAI: 1 kilogramas jautienos faršo
12 riekių šoninė (rūkytos)
9 riekės sūrio
9 riekės rūkyto kumpio
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
90 gramų džiūvėsėlių
2 saujos špinatų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sumaišiau faršą su prieskoniais, tarkuotu svogūnu, kiaušiniais ir džiūvesėliais. Folija išklojau kepimo formą ir faršą tolygiai paskirsčiau ant jos.
2.
Toliau dėjau sluoksnį sūrio, rūkyt kumpio, špinatų ir viską susukau į vyniotinį (be folijos). Ant folijos išklojau šoninės juosteles ir į jas įsukau visą mėsos vyniotinį taip, tuomet į foliją.
3.
Kepiau apie 30 minučių iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje, tuomet atidengiau foliją ir kepiau dar 30 minučių.