INGREDIENTAI: 200 g sviesto, minkšto
200 g rudojo cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 kiaušiniai
2 (po 250 ml) stiklinės miltų
1 šaukštelis sodos
1 malto imbiero
0,5 šaukštelio cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakite minkštą sviestą su cukrumi ir kiaušiniais. Sumaišykite išsijotus miltus su prieskoniais bei kepimo milteliais. Nugesinkite sodą šlakeliu acto ir įmaišykite į tešlą. Suberkite birių produktų mišinį ir dar kartą išmaišykite. Tešlą gerai išminkykite ir dėkite į šaldytuvą 1 valandai. Iškočiokite iki 3-5 mm storio ir išspauskite norimos formos sausainius. Kepkite iki 12 min. 175-180 laipsnių karštumo orkaitėje. Labai skanūs ir traškūs :)