INGREDIENTAI: 1 stiklinė cukraus
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė miltų
160 mililitrų kefyro
2 vienetai kiaušinių
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas citrinų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manus užpilti kefyru ir palikti brinkti apie 40 minučių.
2.
Sviestą, cukrų, kiaušinį išplakti elektriniu plaktuvu iki vientisos masės. Sudėti brinkintus manus, įberti druskos, įtarkuoti citrinos žievelę ir viską išmaišyti. Įsijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Kepimo indą ištepti sviestu, supilti tešlą.
3.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.