INGREDIENTAI: 500 g kiaulienos
1 svogūnas
1 morka
0,5 cukinijos
1 pomidoras
1 skiltelė česnako
druska
malti juodieji pipirai
3 žirneliai kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustykite nedideliais gabaliukais. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite aliejuje, tuomet sudėkite mėsą ir dar pakepkite. Pomidorą supkaustykite juostelėmis, o morką ir cukiniją sutarkuokite. Į mėsą sudėkite morkas, pakepkite 5 min., sudėkite cukinijas, pomidorus, smulkintą česnaką ir prieskonius. Patroškinkite 10 - 15 min. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!