INGREDIENTAI: 6 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
250 gramų rūkyto kumpio
250 gramų ryžių (virtų)
200 gramų fermentinio sūrio
1 vienetas poro
4 šaukštai majonezo (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kumpį, 3 kiaušinius, porą supjaustau smulkiais kubeliais.
2.
Sūrį sutarkuotu, viską pagardinu majonezu ir išmaišau su ryžiais.
3.
Salotas sudedu į plėvele ištiestą kekso formą. Dedu valandėlei ar pernakt į šaldytuvą.
4.
Prieš patiekiant likusių kiaušinių baltymus atskiriu nuo trynių. Atskirai sutarkuoju.
5.
Ant formos viršaus uždedu lėkštę, apverčiu, nuimu plėvelę, papuošiu tarkuotais kiaušiniais, kaip nuotraukoje.