INGREDIENTAI: 2 vištienos krūtinėlės,
1 kiaušinis,
miltai,
pipirai,
druska,
malti džiūvėsėliai,
aliejus (kepimui).
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vištieną supjaustyti mažais kubeliais. Kiaušinį sumaišyti su miltais (tiek, kad masė būtų tiršta), druska ir pipirais. Viską gerai išmaisyti iki grietinės tirštumo masės. Vištieną sudėti į tešlą ir pamaišyti. Išgriebti vištienos gabaliukus ir po vieną pamirkyti maltuose džiūvėsėliuose. Įkaitinti keptuvę su aliejumi ir kepti vištieną, kol gerai iškepa ir apskrunda. Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!