INGREDIENTAI: 200 gramų sūdyta silkė
2 vienetai kiaušinių (virtų)
1 vienetas lavašo (didelio, apie 180 g)
150 gramų lydyto sūrio
1 pundelis svogūnų laiškų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūnų laiškus susmulkinti, kiaušinius smulkiai supjaustyti, silkę atskirti nuo kaulų ir supjaustyti nedideliais gabaliukais.
2.
Lavašą supjaustyti į 4 kvadratus. Ant kievieno lavašo ketvirčio dėti lydytą sūrį ir ištepti per visą plotį, ant vieno lavašo krašto išdėlioti silkę, ant likusio lavašo pabarstyti kiaušinio, svogūno laiškų, pabarstyti pipirais ir suvynioti į vyniotinį.
3.
Paruoštą vyniotinį susukti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą porai valandų. Tuomet pjaustyti norimo dydžio gabaliukais ir skanauti.