INGREDIENTAI: 200 gramų vyšninių pomidorų
2 saujos šparaginių pupelių
100 gramų fetos sūrio
0.5 vieneto svogūnų
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Šparagines pupeles sudedame į verdantį ir pasūdytą vandenį, ir keletą minučių paverdame, kad suminkštėtų. Išimame iš puodo ir apipilame šaltu vandeniu, kad liktų traškios.
2.
Į lėkštę dedame apvirtas šparagines pupeles, per pusę perpjautus vyšninius pomidorus. Ant viršaus užberiame kubeliais supjaustytą fetos sūrį, smulkiai sukapotą svogūną.
3.
Padažui alyvuogių aliejų sumaišome šlakeliu citrinos sulčių juo apšlakstome salotas, pagardiname druska ir pipirais.