INGREDIENTAI: 5 vienetai morkų
0.5 vieneto salierų šaknų
2 šaukštai obuolių acto
2 šaukštai citrinų sulčių
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio česnako miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Morkas ir saliero šaknį sutarkuoti specialia tarka, tarkuojančia šiaudeliais, ar burokine tarka. Sudėti į sandariai uždaromą indelį.
2.
Visus kitus ingredientus sumaišyti ir užpilti ant morkų. Indelį uždengti ir gerai papurtyti, apie 2 - 3 minutes.
3.
Dėti į šaldytuvą valandai, vėl kelias minutes papurtyti ir dar valandą palaikyti šaltai. Skanaus!