INGREDIENTAI: 500 gramų varškės
2 vienetai kiaušinių
7 šaukštai kvietinių miltų (+trupučio apvoliojimui)
2 šaukštai cukraus pudros
pagal skonį druskos
Įdarui:
2 vienetai bananų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bananus nulupti, supjaustyti riekelėmis.
2.
Į dubenį dedame varškę, įmušame kiaušinius, beriame miltus, pabarstome druska, išminkome tešlą.
3.
Gnybti gabalėlį tešlos, delne suplojame paplotėlį, dedame gabalėlį banano, užlenkiame kraštus, formuojame kukuliukus. Šiek tiek apvolioti miltuose.
4.
Puode užvirinti vandenį, pasūdyti. Sumažinti kaitrą, suleisti varškės kukuliukus, jiem iškilus į paviršių pavirti dar 7 - 8 minutes.