INGREDIENTAI: 3 vienetai cukinijų (nedidelių)
2 vienetai vištienos krūtinėlės
125 gramai mocarela sūrio
120 mililitrų grietinėlės (naudojau 12%)
5 vienetai pievagrybių
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
2 skiltelės česnako
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos krūtinėles supjaustyti nedideliais gabalėliais ir trumpai apkepti keptuvėje iš visų pusių.
2.
Kitoje keptuvėje apkepti supjaustytus pievagrybius su smulkintu svogūnu ir česnakais. Viską sumaišyti su krūtinėle, pagardinti druska, pipirais, žalumynais ir supilti grietinėlę.
3.
Cukinijas nuplauti, perpjauti pusiau, išskobti vidų ir sudėti paruoštą įdarą.
4.
Apibarstyti tarkuotu mocarelos sūriu ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 30 - 35 minutes. Patiekti su mėgstamu garnyru ar salotomis.