Prisijungimas
Registracija
Pamiršau slaptažodį
TOP naujienų rašytojai
Deimantas [2272]
KamTasVardas [871]
Groundzer [840]
erniuss [307]
kissfm [303]
mukas155 [244]
Hitman [243]
Liudas [172]
mindas21 [131]
Prisijungę vartotojai
• Iš viso narių: 34325
• Naujų narių vakar: 0
• Naujų narių šiandien: 0
Sveikiname naują vartotoją:
hustler

Vartotojų istorija:
Deimantas - 2020-11-23 19:41:34
demoniukstis - 2020-11-18 21:52:37
jasius13 - 2020-10-27 14:43:43
SimpLeX - 2020-10-22 22:12:55
admin - 2020-07-06 18:04:58
vdk - 2020-07-04 14:25:59
GalenEn - 2020-07-01 10:22:50
rockbayallway - 2020-06-19 18:32:04
DiGlype - 2020-06-11 02:22:42
vbfish - 2020-06-07 14:57:29
Šiandien minėtina:
Grikių košė kitaip
Grikių košė kitaip

Porcijų skaičius: 8


INGREDIENTAI:
250 gramų grikių
10 vienetų rūkytos dešrelės (naudojau Medžiotojų)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų (didelio)
70 gramų sviesto
1 vienetas daržovių sultinio (kubeliais)
pagal poreikį grūstų juodųjų pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Grikius užplikyti karštu vandeniu, uždengti ir palikti išbrinkti.

2.
Svogūną nulupti ir susmulkinti kubeliais. Morką nulupti, sutarkuoti burokine tarka.

3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepinti svogūnus ir auksinės spalvos. Sudėti morkas, kepinti, kol suminkštės.

4.
Dešreles išvirti ir supjaustyti griežinėliais. Dėti prie kepintų daržovių, kartu sudėti grikius, gardinti prieskoniais, išmaišyti ir roškinti apie 10 minučių.




admin · 2020-11-21 21:00 · 1 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10