INGREDIENTAI: 500 g vištienos filė
1 brokolio
1 šaukštas viduržemio regiono prieskonių
2 šaukštai sojos padažo
400 g šparaginių pupelių, šaldytų
2 - 3 lapų salotų
2 -3 pomidorų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
Pomidorų padažo
Aliejaus, kepimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sumaišyti prieskonius su alyvuogių aliejumi ir sojos padažu bei marinuoti vištieną apie pusvalandį. Marinuotą vištieną kepti įkaitintuose riebaluose, kol parus. Pasūdytame vandenyje išvirti šparagines pupeles ir brokolius. Supjaustyti pomidorus ir suplėšyti salotas. Į lėkštę dėti šparagines pupeles, ant jų uždėti keptą vištieną, šalia padėti salotas su pomidorais. Į indelį įpilti pomidorų padažo. Skanaus.