INGREDIENTAI: 0.5 pakelio daržovių mišinio su grikiais ir moliūgais (naudojome "Bonduelle")
200 mililitrų grietinėlės (riebios arba grietinės)
1 šlakelis aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Suberti daržovių mišinį, pagardinti druska bei pipirais ir pakepinti iki daržovės gražiai apkeps.
2.
Pakepintą masę sudėti į virtuvinį smulkintuvą, supilti grietinėlę ir sutrinti iki daugmaž vientisos masės.
3.
Jei padažo norisi skystesnio, įpilkite daugiau grietinėlės (arba šiek tiek vandens ar pieno) iki išgausite norimą konsistenciją.
Patarimai:
•
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.