INGREDIENTAI: 300 gramų kiaulės liežuvio (virto arba virtos/orkaitėje keptos mėsos)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 vienetas morkų (virtų)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
1 vienetas svogūnų
100 gramų fermentinio sūrio
pagal skonį majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Agurkus geriau rinktis kietesnius, ne vandeningus. Agurkus sutarkuoti burokine tarka ir dėtį į indo dugną.
2.
Liežuvį supjaustyti juostelėmis, dėti ant agurkų.
3.
Svogūną supjaustyti plonais pusžiediais, išskirstyti, perplauti lediniu vandeniu, gerai nuvarvinti ir dėti ant liežuvio.
4.
Morkas sutarkuoti ir dėti ant svogūnų. Užtepti sluoksnį majonezo.
5.
Sutarkuoti kiaušinius ir sūrį, pabarstyti ant viršaus. Skanaus!