INGREDIENTAI: 500 gramų kiaulės kepenų
2 vienetai svogūnų
1 vienetas cukinijų
1 vienetas saldžiosios paprikos
3 šaukštai aliejaus
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
šiek tiek pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Svogūnus supjaustykite plunksnelėmis, papriką juostelėmis, o cukiniją riekutėmis ir dar per pusę.
2.
Kepenėles prieš tai išmirkykite piene, kad neliktų kartumo, tada nusausinkite ir supjaustykite 1 kąsnio gabaliukais. Dėkite į keptuve su trupučiu aliejaus ir kepkite apie 10 minučių. Išimkite iš keptuvės ir atidėkite į šoną.
3.
Keptuvėje su aliejumi apkepinkite daržoves. Sudėkite atgal kepenėles, berkite druskos, pipirų ir dar patroškinkite 5 minutes.
4.
Galit valgyti su pasirinktu garnyru arba tiesiog kaip salotas.