INGREDIENTAI: 4 pakeliai spalvotos želė
2 pakeliai želatinos
2 stiklinės cukraus
2 dideli indeliai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Visus želės pakelius ištirpdyti verdančiame vandenyje (400 ml) supilti į indelius, palaukti, kol atvės ir įdėti į šaldytuvą stingti. Želatiną užpilti šiltu vandeniu ir palikti brinkti. Per tą laiką susipjaustyti norimo dydžio gabaliukais želę. Į atskirą indą pilti grietinę, cukrų ir maišyti tol, kol cukrus ištirpsta. Išbrinkintą želatiną pilti į puodą ir kaitinti ant dujinės. Maišyti, kad želatina visiškai ištirptų, bet neužvirinti. Į grietinę su cukrumi pilti supjaustytą želė ir ištirpintą želatiną. Viską gerai sumaišyti ir dėti į šaldytuvą. Skanaus! Patarimas. Jeigu nesiseka želės torto išimti iš indo, keletui sekundžių įdėkite jį į puodą su karštu vandeniu ir apvertus, tūrėtų gražiai išslysti.