INGREDIENTAI: 2 vištienos krūtinėlių
1 didelio svogūno
1 didelės morkos
100 g sviesto
0,5 stiklinės pomidorų padažo
0,5 pakelio prieskonių: Pesto su pomidorais ir baziliku
1 stiklinės vištienos sultinio
Druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjaustytas vištienos krūtinėles apkepkite ištirpintame svieste (50 g), truputį pasūdykite. Krūtinėles sudėkite į troškinimo indą. Likusiame svieste apkepkite sutarkuotą morką ir supjaustytą svogūną. Ant krūtinėlių sudėkite pakeptas daržoves, užberkite Pesto prieskonių, supilkite pomidorų padažą ir įpilkite stiklinę vištienos sultinio. Troškinkite apie 20 min. Valgykite su ryžiais ar bulvėmis. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!