TOPWAREZ.LT
Pratybų atsakymai
Patarlė:
Degintų agurkų padažas prie mėsos



INGREDIENTAI:
300 gramų agurkų
100 gramų beržų sulos (arba klevų sulos, arba vandens)
50 gramų alyvuogių aliejaus
50 gramų krapų
50 gramų petražolių
50 gramų svogūnų laiškų
20 gramų česnako
20 gramų obuolių sirupo (arba svarainių sirupo ar klevų sirupo)
20 gramų žaliųjų citrinų (arba paprastos citrinos)
1 šaukštas garstyčių (iš indelio)
1 šaukštas citrinų sulčių
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų

PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurkai dedami į grilių ir kepami ant didelės kaitros iki pajuoduoja.

2.
Visi ingredientai sudedami į trintuvę ir sutrinama iki vientiso padažo.

3.
Paruoštas padažas pagal skonį pagardinamas druska ir pipirais.


Patarimai:

Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia .




admin · 2020-11-11 09:00 · 434 peržiūrėjo

Komentarai:

Spausk Patinka!
Komentatorių TOP 10
shule.lt