INGREDIENTAI: 1 a. šaukštelio kepimo miltelių
3 kiaušinių
4 v. šaukštų cukrus
200 g miltų
100 ml pieno
20 g sviesto
Įdarui:
300 g varškės
1 saujos džiovintų persikų
1 saujos džiovintų slyvų
4 v. šaukštų cukraus dudros
100 g juodo šokolado
2 v. šaukštų pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilti pieną ir išmaišyti. Sumaišyti miltus su kepimo milteliais ir supilti į kiaušinių masę. Gerai išmaišyti. Kepimo skardą iškloti popieriumi ir patepti sviestu. Įpilti tešlą ir išlyginti. Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 min. 200 ℃ temperatūroje. Išimti iš orkaitės ir tolygiai paberti 2 šaukštus cukraus ant kepinio. Ant stalo patiesti kepimo popierių ir padėti ant jo apverstą iškeptą lakštą. Nuimti kepimo popierių. Tolygiai patepti įdaru ir greitai suvynioti. Palikti kol atvės. Įdaras. Gabalėliais supjaustyti džiovintus abrikosus ir slyvas ir sumaišyti su varške 4 šaukštais cukraus pudra. Ištirpinti šokoladą ir užlieti ant vyniotinio. Užberti pabarstukų.