INGREDIENTAI: 1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos nugarinės
300 gramų kiaulienos lašinių
1 galva česnako
50 gramų džino
3 šaukštai druskos (su nedideliu kaupu)
1 šaukštas čiobrelių
1 šaukštelis cukraus
1 šaukštelis juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Nugarinę užpilti džinu, įtrinti smulkiai pjaustytu česnaku, cukrumi, druska, pipirais ir čiobreliais. Palikti 5 paroms šaldytuve, kas dieną vis pavartant.
2.
Nuplauti mėsą po šaltu vandeniu ir nusausinti. Per vidurį padaryti keletą įpjovimų, perverti lašinių juosteles, pabarstyti juodaisias pipirais ir įsukti ir marlę.
3.
Pakabinti vytintis vėdinamoje patalpoje, virtuvėje. Po 3 savaičių galima ragauti.