INGREDIENTAI: 6 vienetai bulvių (vidutinio dydžio)
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai kvietinių miltų
2 šaukštai fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako (smulkinto)
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį saulėgrąžų aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves sutarkuojame bulvine tarka. Šiek tiek nusunkiame susidariusį skystį. Aš nukošiu per smulkų sietelį.
2.
Sūrį smulkiai sutarkuojame.
3.
Tarkuotą sūrį sumaišome su bulvių mase, kiaušiniu, susmulkintomis česnako skiltelėmis, miltais, pagardiname druska, pipirais.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ant vidutinės ugnies. Dedame po 1 šaukštą bulvių masės ir kepame iš abiejų pusių, kol gražia apskrus.
5.
Patiekiame su grietine, natūraliu jogurtu, bulvių prieskoniais ar kitais mėgstamais pagardais.