INGREDIENTAI: Tešlai:
370 gramų miltų
100 gramų grietinės
100 gramų cukraus
100 gramų sviesto (kambario temperatūros)
1 vienetas kiaušinių
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
110 gramų varškės
2 šaukšteliai karamelizuoto kondensuoto pieno
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi ir kambario temperatūros sviestu, sudėti grietinę, įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir užminkyti tešlą.
2.
Įdarui varškę sumaišyti su "Rududu" ir cinamonu ir gerai išsukti iki kreminės konsistencijos.
3.
Tešlą kočioti ant miltais pabarstyto stalviršio, maždaug 0,5 centimetro storio. Stikline išspausti formeles, į kiekvieno vidurį dėti nepilną arbatinį šaukštelį įdaro, užlenkti ir šakute užspausti kraštelius.
4.
Pyragėlius dėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi, ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol lengvai paruduos, apie 20 minučių.