INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos filė
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
6 vienetai vyšninių pomidorų
50 gramų sūrio
4 šaukštai majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištienos filė truputį pamušti ir pagardinti prieskoniais.
2.
Svogūną supjaustyti, morką sutarkuoti ir šiek tiek pakepinti keptuvėje, pomidorus supjaustyti griežinėliais. Svogūnus ir morkas uždėti ant vištienos, ant jų - pomidorus. Užtepti majonezo ir uždengti folija.
3.
Kepti 180 C temperatūroje apie 30 minučių. Nuimti foliją, uždėti tarkuoto sūrio ir dar pakepti porą minučių.
4.
Kepsnelius patiekiau su mišraine, ją gaminau iš pekino kopūsto, pomidorų, vynuogių, šiek tiek kepintų saulėgrąžų ir majonezo.