INGREDIENTAI: 8 vienetai kiaušinių (virtų)
16 vienetų krevečių (česnakinių, marinuotų)
120 gramų kreminio sūrio (Filadefijos tipo)
80 gramų graikiško jogurto
16 vienetų duonos traškučių (česnakų skonio)
4 šaukšteliai garstyčių (neaštrių)
1 saujelė krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaušinius kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, perpjauti išilgai pusiau ir išimti trynius.
2.
Į dubenį sudėti trynius, jogurtą, sūrį, garstyčias, pabarstyti druska, pipirais ir sutrinti elektriniu trintuvu iki vientisos masės. Susmulkinti krapus, suberti į masę ir išmaišyti.
3.
Paruoštą masę sudėti į konditerinį maišelį su antgaliu, išspausti į kiaušinių baltymų puseles.
4.
Ant paruoštų kiaušinių viršaus galima dėti po krevetę ir duonos traškutį.