INGREDIENTAI: 700 gramų cukinijų (jaunų)
1 vienetas vištienos ketvirčių
100 gramų lydyto sūrio
1 vienetas morkų
1 skiltelė česnako
2 vienetai čiobrelių šakelių
2 vienetai lauro lapų
2 vienetai juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Vištieną užpilti 1l vandens, berti pipirus ir lauro lapelius. Virti apie 45 min, kol mėsa lengvai atsiskirs nuo kaulo.
2.
Sultinį perkošti, suberti pasmulkintą morką ir cukinijas, česnaką. Virti ant silpnos ugnies neuždengus, kol daržovės suminkštės.
3.
Nukėlus nuo kaitros viską pertrinti maisto smulkintuvu, berti čiobrelio lapelius, įmesti sūrelį ir dar kartą pertrinti. Duoti sriubai pora minučių pravėsti, vėsdama ji tirštėja. Vištienos ketvirtį nukaulinti. Mėsą pasmulkinti ir berti į sriubos lėkštę. Pašlakstyti šlakeliu aliejaus, pagardinti šviežiomis žolelėmis.