INGREDIENTAI: 2 vienetai vištienos krūtinėlės
100 gramų ryžių (virtų)
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
šiek tiek krapų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
Apvoliojimui:
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek džiūvėsėlių
šiek tiek miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius išvirti ir pagardinti druska.
2.
Sutarkuotą morką, smulkintą svogūną pakepinti keptuvėje, tada sumaišyti su ryžiais ir pagardinti krapais.
3.
Išplautas ir nusausintas krūtinėles supjaustyti plonesniai gabaliukais. Kiekvieną gabalėlį šiek tiek "pamušti", pagardinti pipirais, druska. Dėti paruošto įdaro ir susukti.
4.
Kiekvieną suktinuką apvolioti miltuose, kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Paruoštus suktinukus dėti į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi. Užpilti šlakelį aliejaus ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie pusvalandį.