INGREDIENTAI: 600 gramų kiaulienos nugarinės
1 skardinė konservuotų ananasų (mažesnė, apie 400g)
1 vienetas raudonosios paprikos (nedidelės)
1 vienetas žaliosios paprikos (nedidelės)
4 šaukštai pomidorų padažo
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
0.5 šaukštelio aitriosios paprikos miltelių
1 šaukštas medaus
1 šaukštas krakmolo
4 skiltelės česnako
pagal skonį druskos (arba sojos padažo)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kiaulieną supjaustyti kubeliais, apvolioti krakmole ir saldžios bei aitriosios paprikos milteliuose, o tada pakepinti keptuvėje ant šiek tiek aliejaus iki gražiai paruduos.
2.
Tada į keptuvę sudėti plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas, smulkintą česnaką ir pakepti kelias minutes, kol paprikos suminkštės.
3.
Sudedame nusunktus kubeliais pjaustytus konservuotus ananasus, įpilame šiek tiek skysčio nuo konservuotų ananasų (viso pilti nereikia, tik šiek tiek, kad atsirastų padažo), sudedame pomidorų padažą, medų, sezamo sėklas, pagal skonį pagardiname druska (arba vietoje druskos labai tinka sojos padažas) ir troškiname dar kelias minutes.
4.
Labai skanu patiekti su virtais ryžiais. Galima dar pabarstyti sausoje keptuvėje paskrudintomis sezamų sėklomis. Skanaus!