INGREDIENTAI: 16 vienetų krekerių (ar duonos gabalėlių)
2 vienetai silkių filė
1 vienetas burokėlių (virtų)
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
1 vienetas kiaušinių (kietai virto)
1 šaukštas grietinės
1 saujelė svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius, svogūnus, kiaušinį supjaustyti smulkiais kubeliais. Burokėlius geriausia įdėti į sietelį, kad nubėgtų sulčių perteklius.
2.
Burokėlius, svogūną, kiaušinį išmaišyti su grietine. Dėti ant krekerių.
3.
Silkę supjaustyti riekelėmis ir sudėti ant burokėlių.
4.
Pabarstyti smulkintais svogūnų laiškais.
Patarimai:
•
Patiekti rekomenduoju iš karto, nes sausainėliai pradrėksta ir suminkštėja nuo burokėlių masės.
•
Patiekti galima ne tik ant sausianėlių, bet ir duonos riekelių, ypač skanu bus, jei duonelę prieš tai paskrudinsite!