INGREDIENTAI: 1.5 kilogramo žuvies filė (lydekos, lašišos, menkės ar kt.)
150 gramų sviesto
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis čiobrelių
0.5 šaukštelio džiovintų petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Žuvies filė įtrinkite druska, čiobreliais ir petražolėmis. Žuvį apšlakstykite citrinų sultimis. Palikite šaldytuve žuvį pasimarinuoti bent 2 valandoms.
2.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir kiekvieną žuvies filė gabaliuką apkepkite po 1 minutę.
3.
Apkepintą žuvį sudėkite į folija išklotą kepimo skardą. Žuvį uždenkite folija ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę 20 minučių. Skanaus :)