INGREDIENTAI: 300 gramų voveraičių
6 vienetai bulvių
2 litrai vandens
70 gramų lašinukų ( sūdyti)
2 galvos svogūnų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sriubas verdu daugiafunkciniame puode. Bulves nuskusti ir supjaustyti kubeliais, voveraites nuplauti, stambiai supjaustyti. Į puodą sudėti bulves, voveraites, užpilti vandeniu, įberti druskos, pipirų ir jungiame sriubos funkciją 40 min.
2.
Kol verda - supjaustome svogūną bei lašinius smulkiais kubeliais. Pakepiname lašinukus iki spirgučių, sudedame svogūną ir pakepiname iki auksinės spalvos.
3.
Svogūną bei spirgučius sudedame į verdančią sriubą ir verdame likusį laiką. Pagardiname grietine.