INGREDIENTAI: 500 g virtų bulvių
150 g rūkytų ungurių filė
2 vidutinio dydžio agurkai
1 saujelė šviežių krapų, įvairių salotų lapų
Padažui:
2 šaukštai baltojo vyno
30 ml alyvuogių aliejaus
50 ml vištienos sultinio
Druskos ir pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Supjausčiau bulves, žuvį, šviežius agurkus ir krapus. Išmaišiau. Į plakimo indelį supyliau vyną, aliejų, siltinį, prieskonius ir gerai suplakiau. Pasigamintu padažu apšlaksčiau salotas. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!