INGREDIENTAI: Tešlai:
200 gramų sviesto
200 gramų juodojo šokolado
4 vienetai kiaušinių
250 mililitrų cukraus
250 mililitrų miltų
1 šaukštelis cinamono
1 šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
4 vienetai obuolių
50 mililitrų cukraus
50 gramų graikinių riešutų (kapoti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ištirpinti sviestą, į jį sudėti šokolado gabaliukus. Maišyti, kol šokoladas ištirps.
2.
Kiaušinius išplakti su cukrumi, įmaišyti kepimo miltelių, cinamono ir miltų mišinį. Įmaišyti sviesto ir šokolado mišinį, gerai išsukti.
3.
Tešlą sukrėsti į apvalią išardomą skardą, išklota keimo popieriumi, tolygiai paskirstyti.
4.
Obuolius nulupti, plonai supjaustyti ir sudėti ant tešlos. Abibarstyti cukrumi „Farino“ ir kapotais graikiniais riešutais.
5.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 45 minutes. Skanaus!