INGREDIENTAI: 200 gramų cukraus
180 gramų miltų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas rabarbarų
60 gramų sviesto
60 mililitrų pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
2 lašai vanilės esencijos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ištirpiname mikrobangėje ar ant silpnos ugnies, įmaišome pieną.
2.
Atskirai išplakame kiaušinius su cukrumi iki purumo. Palaipsniui įplakame sviesto masę ir vanilę. Palaipsniui įmaišome miltus ir kepimo miltelius. Į tešlą įmaišome griežinėliais pjaustytus rabarbarus.
3.
Tešlą pilame į 24 cm skersmens formą, išklotą kepimo popieriumi. Kepame apie 30 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.