INGREDIENTAI: 800 gramų pievagrybių
150 gramų ZIGMO KLASIKINĖS silkių filė aliejuje, silpnai sūdytos
60 gramų sviesto
4 šaukštai aliejaus
4 riekės čiabatos
1 šaukštas čiobrelių
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Čiabatos riekes paskrudinkite įkaitintoje keptuvėje.
2.
Pievagrybius nuvalykite, didesnius supjaustykite, vienu sluoksniu sudėkite į įkaitintą didelę keptuvę su aliejumi ir kepkite ant kaitrios ugnies, iki apskrus. Kepant pagardinkite druska, pipirais, įberkite pusę čiobrelių, retsykiais pamaišykite. Baigiant kepti įdėkite sviestą, pamaišykite ir nukelkite keptuvę nuo viryklės.
3.
Grybus ir silkių gabaliukus išdalykite ant paskrudintos čiabatos riekelių, užberkite likusius čiobrelių lapelius, truputį pipirų ir pašlakstykite sviestu iš keptuvės.