INGREDIENTAI: 2 vienetai silkių filė
1 vienetas pomidorų
1 vienetas agurkų
3 lapeliai iceberg salotų
3 šaukštai kuskuso (virto)
1 sauja sultenių
1 sauja gražgarsčių
1 saujelė alyvuogių (mėgstamų, be kauliukų)
1 saujelė laiškiniai svogūnai (smulkintų)
6 griežinėliai konservuotų jelapenų
Užpilui:
0.5 vieneto citrinų (sulčių)
1 šaukštas medaus
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Pomidorą, agurkus, salotas supjaustome nedideliais gabaliukais ir dedame į lėkštę.
2.
Pjaustome silkę ir dedame ant salotų viršaus.
3.
Taip pat sudedame kuskusą, jelapenus ir alyvuoges, gražgarstes, sultenes, laiškinius svogūnus ir viską lengvai išmaišome.
4.
Užpilui sumaišome citrinos sultis, medų, aliejų, pagardiname pipirais, sumaišome ir užpilame salotas.