INGREDIENTAI: 300 gramų vištienos filė
8 vienetai pievagrybių
200 mililitrų grietinėlės
0.5 vieneto svogūnų
50 gramų sviesto
1 šaukštas miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek džiovinti krapai (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištieną ir pievagrybius supjaustyti norimo dydžio gabalėliais. Svogūną smulkiai sukapoti.
2.
Keptuvėje ištirpinti sviestą ir sudėti svogūną, porą minučių apkepinti, tuomet sudėti vištieną, apkepinti, vis pamaišant ir pavartant, kad apkeptų iš visų pusių, tuomet sudėti pievagrybius ir dar kelias minutes apkepti.
3.
Į keptuvę berti miltus, ir viską išmaišyti, kad miltai pasiskirstytų keptuvėje. Užpilti grietinėle, pagardinti prieskoniais ir patroškinti apie 10 minučių ant nedidelės ugnies. Viskas!