INGREDIENTAI: 150 gramų pievagrybių
1 vienetas kiaušinių
3 šaukštai maltų džiūvėsėlių
pagal skonį saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį česnako granulės
pagal skonį prieskoninių žolelių
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Nuplautus pievagrybius plonai supjausčiau, pagardinau česnako granulėmis ir druska.
2.
Viename dubenėlyje išplakiau kiaušinį, į kitą sudėjau džiūvėsėlius, pipirus ir prieskonines žoleles.
3.
Kepimo formą išklojau kepimo popieriumi. Kiekvieną pievagrybį pamirkiau kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepiau neįkaitintoje orkaitėje 180 C laipsnių temperatūroje 15 - 18 minučių.