INGREDIENTAI: 3 kiaušinių
150 ml cukraus
2 v. š. pieno
200 ml miltų
1 a. š. kepimo miltelių
200 ml uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite orkaitę 250°C laipsnių. Išplakite kiaušinius su cukrumi iki purumo. Supilkite pieną ir išmaišykite. Sumaišykite miltus su kepimo milteliais ir supilkite į kiaušinių masę. Užminkykite tešlą. Išklokite kepimo formą kepimo popieriumi ir išpilkite joje tešlą lygiu sluoksniu. Tešlą išlyginame per visą kepimo formą. Įdėkite į orkaitės vidurį maždaug 5 minutėms. Išimkite iš kepimos formos. Kepimo paviršių tepkite lygiu uogienės sluoksniu. Greitai suvyniokite vyniotinį ir palikite atvėsti. Pjaustykite 1,5 - 2 cm riekelėmis.