INGREDIENTAI: 5 g mielių
30 g cukraus
20 g margarino VILNIUS kepiniams
30 g kedro riešutų
500 g kvietinių miltų
0,5 šaukštelio druskos
120 g sūrio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite visus sausus ingredientus - tai yra mieles, miltus, druską ir cukrų. Viduryje padarykite duobutę, į kurią supilkite ištirpintą margariną ir pamažu pilkite vandens, minkykite tešlą, Ji turi nelipti prie rankų. Aptepkite aliejumi ir palikite kilti apie 60 minučių Padvigubėjusią tešlą gerai perminkome ir iškočiojame. Sūrį susitarkuojame stambia tarka. Dalį sūrio paliekame apibarstimui, o kitą dedame ant iškočiotos tešlos. Tešlą susukame į ritinį, kurį apibarstome sūriu ir kedro riešutais. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 180 laipsnių apie 30 – 45 minutes.