INGREDIENTAI: 500 gramų sluoksniuotos tešlos
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
300 gramų sviesto
1 šaukštas tirpios kavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą supjaustyti plonom juostelėmis, išdėlioti kepimo formoje, išklotoje kepimo popieriumi, dėti į 180 C laipsnių orkaitę ir kepti apie 10 - 15 minučių.
2.
Kambario temperatūros sviestą išplakti elektriniu plakikliu, supilti kondensuotą pieną, įberti šaukštą kavos ir išmaišyti.
3.
Ant maistinės plėvelės užtepti kremo, sudėti juostelių, vėl užtepti kremo, vėl sudėti juosteles ir toliau sluoksniuoti. Palikti kelias juosteles trupiniams.
4.
Maistine plėvele apsukti išteptą napoleoną, suformuoti kaip vyniotinį ir dėti į šaldytuvą 12 valandų. Išėmus apvolioti juostelių trupiniuose.