INGREDIENTAI: 250 gramų pievagrybių
3 vienetai bulvių
150 mililitrų grietinėlės
1 vienetas svogūnų
50 gramų sviesto
1 skiltelė česnako
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti maždaug kąsnio dydžio gabalėliais, sudėti į puodą ir užpilti tiek vandens, kad apsemtų bulves. Užkaisti ir virti 15 - 17 minučių.
2.
Kol verda bulvės, susmulkinti svogūną, česnaką ir pievagrybius.
3.
Keptuvėje ištirpinti sviestą, apkepti svogūną su česnaku kelias minutes, sudėti pievagrybius. Pagardinti prieskoniais ir kepti, pamaišant, kol verda bulvės.
4.
Kai bulvės jau išvirusios, į puodą sudėti kepintus pievagrybius, užpilti grietinėlę. Viską sutrinti elektriniu trintuvu ir dar kartą užvirinti. Skanaus!