INGREDIENTAI: 200 gramų maskarponės sūrio
200 gramų biskvitinių pirštelių
200 mililitrų braškių
100 mililitrų juodosios arbatos (paruoštos)
100 mililitrų grietinėlės, 35% riebumo
2 šaukštai cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pasiruošiame stiklinį indą, kuriame gaminsime desertą. Aš jį ruošiau stiklinaitėse.
2.
Išplakame grietinėlę. Maskarponę sumaišome su cukrumi. Įmaišome grietinėlę.
3.
Sausainius mirkome į arbatą. Sudedame į indą vienu sluoksniu. Dedame kremo.
4.
Braškes nuplauname, nuskabome lapelius ir supjaustome. Ant maskarponės kremo išdėstome braškes. Sausainius vėl mirkome į arbatą, sudedame į indą. Krečiame kremo, sudedame sluoksnį braškių. Taip sluoksniuojame, kol baigsis visi produktai. Viršutinis sluoksnis turėtų būti braškės.