INGREDIENTAI: 350 gramų miltų
100 gramų cukraus
100 gramų medaus
1 vienetas kiaušinių
50 gramų kakavos
50 gramų margarino
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis prieskonių meduoliams
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Garų vonelėje ištirpinkite sviestą, cukrų, medų. Atvėsinkite.
2.
Miltus persijokite su kepimo milteliais ir kakava. Į atvėsintą tirpinto sviesto masę supilkite išplaktą kiaušinį, meduolių prieskonius ir persijotus miltus. Užminkykite tešlą, jei reikia, dėkite daugiau miltų, kad tešla nebūtų lipni. Padėkite į šaldytuvą atvėsti.
3.
Iškočiokite tešlos lakštą ir išspauskite formele meduolius. Dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi.
4.
Kepkite iki 190° C įkaitintoje orkaitėje 10 - 15 minučių.