INGREDIENTAI: 1 ir 1/5 kilogramo kiaulienos paslėpsnių
4 vienetai bulvių
šiek tiek česnako
šiek tiek prieskonių mišinio (su alyvuogėmis)
šiek tiek prieskonių mėsai
šiek tiek rozmarino
šiek tiek prieskonių bulvėms
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaulienos mėsą supjausčiau storesniais gabalais. Mėsą ištryniau prieskoniais, druska, pipirais, česnaku, rozmarinais ir uždengusi palikau marinuotis nakčiai.
2.
Bulves supjausčiau išilgai ir pagardinau bulvių priekoniais, druska.
3.
Kiaulieną su bulvėmis kepiau folijoje. Ant folijos dėjau perpjautą bulvę ir ant viršaus kiaulienos mėsą. Folijos kraštus užlenkiau.
4.
Kiaulieną kepiau orkaitėje 200 C laipsnių temperatūroje 30 minučių. Po to atidengiau foliją ir kepiau dar 20 - 25 minutes.