INGREDIENTAI: 1 kg kiaulienos faršo
4 bulvės
2 svogūnai
2 skiltelės česnako
Santa Maria druska
Santa Maria juodieji pipirai
Santa Maria prieskoniai maltai mėsai
1 indelis konservuotų žirnelių
100 g džiovintų abrikosų
2 virtos morkos
2 kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnus ir česnakus susmulkinti, smulkiai sutarkuoti bulves, įmušti kiaušinius. Viską maišyti su faršu, dėti prieskonius, dar kartą išmaišyti. Į formą sluoksniuoti faršą, smulkiai pjaustytas morkas, nukoštus žirnelius, smulkiai pjaustytus (prieš tai nuplovus!) abrikosus ir kiaušinius. Paskutiniai ir tarpiniai sluoksniai turi būti "mėsiški". Paruoštą gaminį kišti į iki 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti 45 minutes. Skanaus!